Elever siger om os – Københavns Universitet

Historiebutik > Elever siger om os

Hvad siger andre elever om hjælpen fra Historiebutik? 

Vi har allerede fået god respons på vores hjælp og vejledning.

Her er f.eks. en mail fra Rasmus, som overvejede at skrive SRP-opgave om pesten i fagene matematik og historie:

Mange mange tak for den meget omfattende og grundige besvarelse. Er virkelig taknemmelig for den hjælp i giver. Jeg vil uden tvivl kunne bruge det til helt vildt meget. Er altid rigtig dejligt med inspiration til opgave og kilder. Samtidig er jeg nu ret sikker på at jeg vælger dette emne :)
 
Et godt initiativ i har sat igang på nettet, kommer helt sikkert til gavn for mange ..
 
Nicolai skrev historieopgave om Ungdomsoprøret. Han var i tvivl om hvordan han skulle være kildekritisk over for de to beretninger han havde til opgave at analysere. Vores svar til ham udviklede sig til vores sider om kildekritik.

Mange tak for din meget præcise besvarelse af mit spørgsmål ! :)
Synes det er fedt at nogle som jer gider at bruge tid på at hjælpe gymnasieelever og andre som skriver opgave i historie.

Dette er et svar fra Gertrud, som skrev historieopgave i 2.g. om baggrunden for Apartheid i Sydafrika og med udgangspunkt i Nelson Mandelas skulle analysere modstanden mod apartheid og dennes betydning for ophævelsen af styret.

Jeg takker mange gange for det hurtige og meget brugbare svar - det er virkelig en god hjælp. Især fordi jeg ikke har prøvet at skrive i historie før. Så godt med nogle nyttige råd.
Jeg er kan helt sikkert bruge nogle af bøgerne, og har også et par af dem.
Men jeg skriver lige min problemformulering, hvis du af den grund kunne have flere forslag?

Vi modtager gerne konstruktiv kritik og forslag til forbedringer, så både sitet og vores besvarelser på henvendelser bliver helt i top.